Advies en plaatsing van een vloerverwarming in Hillegom e.o.

Heeft u een verbouwing in de planning staan voor uw huis? Wellicht kan u overwegen een vloerverwarming te laten installeren. Een vloerverwarming zorgt voor een optimaal binnenklimaat en comfort. Overigens zal u door gebruik van een vloerverwarming op uw stookkosten besparen. Uw verwarmingsmonteur van Kauf Installatietechniek kan u voorzien van advies en installatie van uw vloerverwarming. Een vloerverwarming is aan te sluiten op uw huidige verwarmingsinstallatie en kan worden verwarmd door uw huidige cv ketel. De vloerverwarming kan zowel dienen als hoofdverwarming en als bijverwarming. Ook is een vloerverwarming perfect toepasbaar in een LTV verwarmingssysteem, LTV staat voor lage temperatuur verwarming en is toepasbaar in een zeer goed geïsoleerd huis als hoofdverwarming. LTV is toepasbaar bij verschillende verwarmingsbronnen, zoals bijvoorbeeld elke HR ketel, collectieve verwarming en warmtepompen.

Een vloerverwarming verwarmt uw huis d.m.v. stralingswarmte. Dit zorgt voor minder luchtstroming in uw woning waardoor u minder last heeft van stof en dus een gezonder binnenklimaat creëert. Bij stralingswarmte heeft u sneller een warm gevoel waardoor de thermostaat ±2 graden lager ingesteld kan worden. Dit zal u merken in de stookkosten. Uw cv monteur van Kauf installatietechniek komt graag bij u langs om te kijken naar uw persoonlijke situatie en de opties met uw door te nemen voor uw vloerverwarming.

Hoger rendement, comfort en een beter binnenklimaat met vloerverwarming. In Hillegom, Lisse e.o. zijn wij uw vloerverwarming installateur voor de totale vloer.