HomeAirconditioning

Airconditioning

De zomers in Nederland worden steeds warmen. Reden genoeg voor veel huishoudens om het huis zomers te koelen met een airco installatie. Lekker koel in het comfort van uw eigen huis.

Ook zijn de warmtepompen veel in opspraak met de kijk op het milieu, een airco is eigenlijk niets minder dan een warmtepomp. Binnen in het airco split unit systeem bestaande uit een binnenunit en een buitenunit vind een natuurkundig proces plaats welke gelijk is aan die van een warmtepomp. Met uw airco split unit kunt u in de meeste gevallen ook ‘s winters uw huis verwarmen. U bent op deze manier milieubewust bezig en u bespaard op de stookkosten. Los van de verbranding van fossiele brandstoffen heeft een ketel ook een aanzienlijk lager rendement dan een warmtepomp of airco split unit.

Bij Kauf Installatietechniek bent u aan het juiste adres voor een professionele installatie van uw airco split unit in de omgeving van Mijdrecht, Nieuwkoop of Aalsmeer. Kauf Installatietechniek beschikt over de wettelijk verplichte F-gassen certificatie en opleiding VRF-installaties voor het plaatsen van een airco. Let goed op bij het laten plaatsen van een airco split unit of warmtepomp of de airco monteur over de juiste papieren beschikt. Niet alleen is dit wettelijk verplicht maar het garandeert u ook van een optimaal en veilig werkend systeem waarbij het optimale rendement wordt behaald en uw airco gegarandeerd is van een lange levensduur. Uw airco monteur van Kauf werkt uitsluitend met goed geijkte meetgereedschappen en zeer precieze afstelapparatuur.

  Voordelen

 • geluidsarme systemen
 • besparing op energiekosten in de winter
 • optimaal binnenklimaat
 • ruimtes apart te besturen
 • zomers koelen, ‘s winters zuinig verwarmen
 • niet afhankelijk van fossiele brandstoffen
 • CO2 neutraal
 • perfecte installatie door erkend monteur
 • lange levensduur en jarenlang plezier met service van Kauf Installatietechniek
Controle airco unit

Airco voor een gezond binnenklimaat

Airconditioning is het behandelen van de binnenlucht. Zowel zomers als ‘s winters geniet u met een airco van een optimaal gezond binnenklimaat. Onderzoek bevestigd dat we zowel fysiek als geestelijk beter presteren onder bepaalde klimaat omstandigheden. Het lichaam hoeft met een airco systeem geen onnodige energie meer te steken in het koel of warm houden van het lichaam. Als u problemen heeft met het ventileren van uw woning biedt een airconditioner ook uitkomst, het zorgt namelijk voor een goede luchtcirculatie. Met de airco binnenunit kunt u ook de lucht filteren/zuiveren omdat de lucht na de warmtewisselaar langs filters wordt geblazen welke allergenen zoals huisstofmijt en pollen uit de lucht zuiveren. Ook houdt u met een airco installatie de relatieve vochtigheid op peil, als de warme vochtige zomer lucht langs de warmtewisselaar wordt geblazen condenseert het vocht in de lucht en wordt deze afgevoerd. De stabiele luchtvochtigheid en zuivere lucht kan voor mensen met allergieën, astma, reuma of artritis uitkomst bieden.