HR CV-ketel advies en installatie in de Bollenstreek e.o.

Kauf installatietechniek uit Hillegom/Lisse komt graag met u samen voor de kiezen van een nieuwe HR cv ketel. Hierbij kan onze verwarmingsmonteur voorzien in advies en totale installatie. Wij zijn een erkend loodgietersbedrijf en in het bezit van de benodigde diploma’s en certificaten voor het veilig installeren van uw cv installatie

De HR cv ketel is het hart van uw verwarmingsinstallatie. De letters cv staan voor centrale verwarming en HR voor hoger rendement. Door middel van aardgas wat aangevoerd wordt via de gasleiding naar de ketel stoken de branders het water in het gesloten leidingsysteem op temperatuur. Vervolgens wordt het verwarmde water door de verwarmingsbuizen naar de radiatoren, convectoren of vloerverwarming gepompt waar het zijn warmte kan afgeven. Uw cv monteur van Kauf kan voorzien in advies en een veilige installatie van uw nieuwe cv ketel, radiatoren en gehele installatie van uw verwarming. Wij werken met de modernste technieken en onderdelen wat resulteert in een goed en veilig werkende cv installatie waarbij het maximale rendement wordt behaald en u bent verzekerd van comfort en een lange levensduur.

HR cv-ketel advies en montage voor een hoger rendement. Erkend cv-monteur in omgeving Hillegom, Lisse e.o. voor een veilige en goedkope installatie.