Professionele toiletrenovaties in de Bollenstreek e.o.

Zoekt u in Lisse, Hillegom, De Zilk, Beinsdorp, Noordwijkerhout, Vogelenzang, Bennebroek, Nieuw-vennep en de gehele bollenstreek een loodgieter voor een toilet renovatie? Kauf installatietechniek voorziet in advies, ontwerp en realisatie van uw complete wc ruimte of badkamer voorzien van o.a. hangend toilet, bidet en urinoir.

Het woord toilet staat voor zowel de ruimte waar de wc zich in bevindt als de wc pot zelf. Het deels synoniem wc staat voor “water closet”. Het toilet is door de jaren heen veel veranderd en voldoet tegenwoordig aan hoge luxe en kwaliteitseisen. Bijna standaard kiest men tegenwoordig voor een zwevend of hangend toilet. Door de intrede van het inbouwreservoir met wandcloset vinden er veel toilet renovaties plaats waar de ouderwetse wc pot wordt vervangen door een hangend toilet. Hierin zijn vele opties mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een inbouwreservoir met geringe inbouwdiepte zodat u ruimte wint in uw toilet of een laag inbouwreservoir met de bediening bovenop voor bijv. onder een dakraam. Ook kunt u kiezen voor een luxe Geberit DuoFresh inbouwreservoir met stankafzuiging en weggewerkte toiletspoeling. Als de toiletruimte groot genoeg is kunt u voor extra luxe gaan door naast een hangend toilet met fontein een inbouw urinoir of zelf een inbouw bidet te laten installeren. Heeft u geen extra ruimte genoeg maar wilt u wel een spoelsysteem in uw toilet? Dan kunt u gaan voor een Geberit Aquaclean dit is een wandcloset met douchefunctie.

Vele opties zijn mogelijk op het gebied van luxe, prijs, design, waterbesparing en vormgeving bij de keuze van uw sanitair. Uw Kauf loodgieter komt graag bij u langs om u te adviseren over de mogelijkheden over uw toiletrenovatie.

Totale toiletrenovatie in de regio Hillegom, Lisse en Nieuw-Vennep. Uw erkend loodgieter voor de bouw en verbouw van uw wc-ruimte. Profesioneel, modern en goedkoop.