Aanleg en reparatie van water-, gas- en cv-leidingen

Heeft u bouw of verbouwplannen van uw woning in omgeving Lisse/Hillegom? Het is vaak onontkomelijk dat er een waterleiding, gasleiding, afvoer of cv leiding aangelegd of omgelegd moeten worden. Bijvoorbeeld bij het verplaatsen van een keuken moet er rekening gehouden worden dat het leidingwerk zoals de afvoer, gasleiding en waterleiding omgelegd moeten worden. Of laat u een uitbouw bouwen dan kan het voorkomen dat de cv leidingen moeten worden doorgetrokken naar de radiatoren of vloerverwarming. Ook bij het installeren of verplaatsen van een nieuwe cv ketel moet er nauwkeurig gewerkt worden met het aanleggen of vervangen van het leidingwerk met appendages.

Bij het aanleggen of omleggen van de riolering, gasleiding, waterleiding, cv leiding en al het leidingwerk dient er nauwkeurig gewerkt te worden om vervelende situaties zoals een lekkage te voorkomen. Uw loodgieter van Kauf installatietechniek werkt volgens het bouwbesluit en de normen van de NEN en bezitten wij over de benodigde vakdiploma’s en VCA vol certificaten. Bij ons bent u dan ook verzekerd van een berekende, veilige en duurzame installatie van uw huidige woning of nieuwbouw woning.

Zoekt u in Lisse, Hillegom, De Zilk, Beinsdorp, Noordwijkerhout, Vogelenzang, Bennebroek, Nieuw-vennep en de gehele bollenstreek een loodgieter voor de bouw of verbouw van uw huis? Uw loodgieter van Kauf installatietechniek voorziet in advies, ontwerp en realisatie van uw installatie.

Aanleg en reparatie van uw waterleiding, gasleiding, cv-leiding, riolering en regenwaterafvoer. Voor o.a. uw badkamer, keuken, toilet en het gehele huis.