Schade door waterlekkage? Opsporing, reparatie en herstel

Een waterlekkage kan een hoop problemen veroorzaken zoals waterschade aan uw plafonds en muren. Ook kunnen op de aangedane plekken door de vochtproblemen schimmels en houtrot ontstaan. Het herstel van waterschade kan een hoop kosten met zich meebrengen. Het is dan ook verstandig om met spoed uw lekkage door een loodgieter te laten opsporen en lekkage aan uw waterleiding, riolering, badkamer, dak of sanitair te laten repareren. Ook kunt u een lekkage hebben in uw cv systeem waardoor de druk in het systeem terugloop en de cv ketel uit zal vallen. Uw kauf loodgieter kan uw verwarmingssysteem nalopen van de cv ketel naar de cv leidingen tot aan de radiatoren en terug en zo het lek opsporen en repareren.

Vochtproblemen kunnen ook ontstaan bij een badkamer lekkage waar bijvoorbeeld een kitnaad vervangen moet worden. Uw Kauf loodgieter kan in Hillegom, Lisse, Nieuw Vennep en omgeving zo snel mogelijk voor u klaar staan om uw vochtprobleem te detecteren en op te lossen. In de meeste gevallen zal de verzekering de gemaakte kosten vergoeden.

Een waterlekkage kan vervelende problemen zoals waterschade met zich meebrengen. Wij voorzien in opsporing van de lekkage en het herstel van de waterschade.