Gaslekkage? Draai de gaskraan dicht en bel direct

Bij het ruiken van een gaslek dient u snel te handelen om gevaarlijke situaties te voorkomen. Een lekkende gasleiding kan verstikking en ontploffing veroorzaken. U dient zelf eerst zo snel mogelijk de hoofdkraan van uw gasmeter dicht te draaien en het huis te ventileren. Gebruikt geen vuur en schakel direct een erkend loodgieter in om het gaslek te detecteren en te repareren. Uw Kauf loodgieter is gediplomeerd en bevoegd om te werken aan uw gasinstallatie. De gemaakte kosten kunt u vaak declareren bij uw verzekeringsmaatschappij

Voorkom een gaslek

Het is verstandig om uw gas installatie periodiek te laten controleren op gebreken om gevaarlijke situaties te voorkomen. Ook doet u er wijs aan om uw aansluitslangen om de zoveel tijd door een erkend loodgieter te laten vervangen. Hiermee voorkomt u dat er scheurtjes in de slangen ontstaan welke tot een gaslekkage kunnen lijden. Uw vakbekwame loodgieter van Kauf Installatietechniek uit Hillegom kan u helpen een professionele controle uit te voeren op uw gasinstallatie.

Gaslekkage in regio Hillegom, Lisse of omstreken? Draai uw gaskraan onmiddelijk dicht en tocht uw huis. Bel direct, dan komen wij zo snel mogelijk langs.