Professionele dak- en zinkwerken, zinken dakgoten

Uw dakgoot van zink krijgt door verschillende weersinvloeden veel te verduren door de jaren heen. Hierdoor kunnen schade, slijtage en lekkages ontstaan. U doet er verstandig aan uw zinken dakgoot tijdig te laten vervangen. Uw dakdekker van Kauf voorziet in alle soorten zinkwerk, zowel herstel als gehele vervanging van uw zinken goot is optioneel. Wij werken enkel met de beste materialen van hoge kwaliteits zink zodat uw dakgoot nog zeer lang mee zal gaan.

Bij plaatsing of vervanging van uw goot adviseren wij een zinken goot.

De voordelen van een zinken dakgoot zijn

  • Duurzaamheid
  • Mooie afwerking van uw dak
  • Voert regenwater goed af
  • Gemakkelijk in het onderhoud
  • Goed schoon te maken

Ook zorgt uw dakdekker van Kauf dat de verdere afwatering van het regenwater in goede orde verloopt. Vanaf uw zinken dakgoot kunt u zowel kiezen voor een luxe zinken regenpijp als voor een basis pvc hemelwaterafvoer. Ook kan een gegalvaniseerd stalen regenpijp een oplossing bieden als er bijvoorbeeld kans is op beschadiging van uw regenpijp. Kauf installatietechniek kan u adviseren in het kiezen van uw dakgoot en regenpijp. Graag komen wij in o.a. Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout, Vogelenzang, Bennebroek, Nieuw-vennep en de gehele bollenstreek en omstreken bij u langs om de opties te bespreken.

Zoekt u een zinkwerker in de omgeving Hillegom, Lisse en Nieuw-Vennep? Wij voorzien in professionele montage van zinken dakgoten, afvoeren en al uw zinkwerk.