Bespaar op uw gasrekening met een goed geïsoleerd dak

Een goede isolatie van uw dak is erg belangrijk. Warmte stijgt en via uw dak kunt u een hoop warmte verliezen in uw woning of bedrijfspand. Door eenmaal te investeren in een dakrenovatie waarbij goede dakisolatie wordt aangebracht kunt u in de toekomst een hoop besparen op uw stookkosten.

Er zijn verschillende soorten isolatiemateriaal voor uw dak met allemaal verschillende eigenschappen. Belangrijk om op te letten is de R-waarde van de isolatie, dit is de isolatiewaarde van het materiaal. Ook eigenschappen als brandvertraging, geluidswering, dampdichtheid, vochtafstotendheid en beschikbare ruimte spelen een belangrijke rol bij het uitkiezen van de dakisolatie. Uw dakdekker van Kauf kan u adviseren in het uitkiezen van de juiste materialen en de opties met uw bespreken. In o.a. Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout, Vogelenzang, Bennebroek, Nieuw-vennep en de gehele bollenstreek en omgeving komen wij graag bij u langs om de opties te bespreken rondom uw dak.

Graag komen wij, als Kauf Installatietechniek, met u samen voor een oriënterend en vrijblijvend gesprek over de dakdekkerswerkzaamheden en zinkwerken aan uw huis of bedrijfspand. Hierbij voorzien wij in persoonlijk contact en luisteren goed naar uw wensen zodat we tot een correcte afwikkeling kunnen komen van uw project zonder misverstanden.

Bespaar op uw gasrekening met een goed geïsoleerd dak. Neem direct contact op voor meer informatie of een gratis offerente voor de aanleg van uw isolatie en dakbedekking.