Duurzame aanleg of reparatie van dakbedekking

Uw dak kan door weersinvloeden door de jaren heen slijtage en mankementen gaan vertonen. Om verdere problemen als o.a. lekkages, vochtproblemen en schimmels in uw huis te voorkomen kunt u er beter op tijd bij zijn een een reparatie of dakrenovatie uit te laten voeren. Uw dakdekker van Kauf kan voorzien in een professionele dakrenovatie of dakreparatie.

Voor elk soort dak zijn er verschillende type dakbedekking mogelijk. Bij een schuin dak dient er namelijk een ander type dakbedekking worden aangebracht dan bij een plat dak. Er is een ruim assortiment aan soorten dakbedekking en er is dus altijd een passende oplossing voor uw persoonlijke situatie en gewenste afwerking. Kauf Installatietechniek kan u adviseren in het in het kiezen van de dakbedekking voor uw dakrenovatie. In o.a. Lisse, Hillegom, Noordwijkerhout, Vogelenzang, Bennebroek, Nieuw-vennep en de gehele bollenstreek en omgeving komen wij graag bij u langs om de opties te bespreken rondom uw dak.

Zoekt u een dakdekker voor de aanleg of reparatie van uw dakbedekking? Wij voorzien in advies en realisatie van uw dakrenovatie. Wij denken graag met u mee.